Tjenester

Ny bolig i Teineveien

Ny bolig

Bygg ditt drømmehjem med oss. Vi har lang erfaring som total leverandør av byggeprosjekt. Hos oss kan du få nøkkelferdig bolig med hage og uteområde om ønskelig.

Les mer
Oppussing av bolig

Oppussing og renovering

Vi utfører oppussing og renovering på en fagmessig måte som tar hensyn til byggets muligheter, verdier og tradisjonelle særtrekk. Vi ser muligheter der andre ser utfordringer.

Les mer

Påbygg og tilbygg

Et tilbygg eller påbygg kan være vanskeligere å bygge alene siden det bygges på eksisterende bygg. La oss hjelpe deg å tilpasse huset ditt behov.

Les mer
Påbygg

Ombygging

Innvendig ombygging er endring av planløsning feks å bygge nytt bad eller kjøkken der det i dag ikke er noe, eller kanskje en hybel i kjelleren. Utvendig ombygging går ut på å endre uttrykket på fasaden eller huset som helhet.

Les mer
Ombygget og oppusset eldre hus på Sola

Rehabilitering og restaurering

Skifting av vinduer, dører og andre byggearbeider på boligens konstruksjon, går inn under rehabilitering. Har du et gammelt hus du ønsker å bevare den originale stilen på? Våre ansatte er til enhver tid oppdatert i gamle og nye byggeteknikker.

Les mer
Fritidsbolig - Hytte ved Fløysvik

Fritidsbolig

Vi har i årenes løp bygget nye, bygget om og renovert fritidsboliger både ved sjøen og til fjells. Som oftest leverer vi en komplett løsning for kundene slik de slipper arbeidet med å koordinere alt arbeidet.

Les mer

Hage og uterom

Ønsker du å forlenge sommeren med en vinterhage? For nybygg kan vi hjelpe til med hage og uteområde. Vi samarbeider med dyktige landskapsarkitekter.

Les mer
Uterom - hage - vinterhage

Næring og offentlige bygg

Vi har lang erfaring med gjennomføring av store oppdrag som næringsbygg, skoler, omsorgsboliger. offentlige bygg, kirker og barnehager.

Les mer
Omsorgsboliger
Total og tømmerentreprise

Total- og tømmerentreprise

Vår brede fagkompetanse gjør oss til en naturlig totalentreprenør selv i store og komplekse oppdrag. Noen oppdrag utfører vi som rene tømmerentrepriser når kunde ønsker å koordinere alle fagene selv.

Les mer