Om oss

Mer enn 65 års erfaring innen tradisjonsrikt håndverk

Vi har lang erfaring med bolighus, hytter, boligblokker, skoler, barnehager, kirker, restauranter, offentlige bygg, sykehjem og omsorgsboliger. Vår brede fagkompetanse gjør oss til en naturlig leverandør hvor vi tar ansvar for byggeprosessen og sikrer en gjennomgående kvalitet hele veien.

Hvordan vi bygger for våre kunder

Våre kunder er alt fra den private til profesjonelle kunder. Som oftest ønsker våre kunder at vi er en totalleverandør mens andre ganger ønsker de at vi kun skal utføre tømmerarbeider.

Uansett hva du foretrekker skal du føle trygghet for at jobben blir som bestilt.

Når kvalitet og utførelse betyr noe – Bygg ditt nye hjem med oss

Vi ønsker å gi våre kunder den beste faglige ekspertise, kvalitet og trygghet. Derfor stiller vi store krav til oss selv og våre leverandører.  Våre ansatte er til enhver tid oppdatert i gamle og nye byggeteknikker. Våre kunder skal føle en trygghet med å velge oss som byggmester.

Når kvalitet og utførelse betyr noe – Bygg ditt nye hjem med oss

Vi ønsker å gi våre kunder den beste faglige ekspertise, kvalitet og trygghet. Derfor stiller vi store krav til oss selv og våre leverandører.  Våre ansatte er til enhver tid oppdatert i gamle og nye byggeteknikker. Våre kunder skal føle en trygghet med å velge oss som byggmester. Dette er spesielt viktig da byggverk ofte er en stor investering og ikke minst at byggverket skal stå i mange år fremover.

Vi ønsker å gi den beste faglige ekspertisen, kvalitet og trygghet!

1956

Hommersand & Torgersen

Vår historie går helt tilbake til 1956. Hommersand & Torgersen het byggefirmaet da det ble etablert i 1956 av far og sønn - Alfred Hommersand og Øystein Torgersen.

1979

Firmaet forandrer navn

23 år senere i 1979 tok Øystein Torgersen over alene og forandret firmanavnet til Byggmester Øystein Torgersen AS

1999

Ny generasjon tar over

I 1999 tok Tor Øistein Torgersen over roret og er i dag daglig leder for Byggmester Øystein Torgersen AS

Logo Startbank
Mester
Logo - godkjent lærlingsbedrift
BSOK